Canal de whatsapp “ACPP Informa”

L’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica posa en marxa un nou canal d’informació fàcil i proper, adreçat a totes les persones que tinguin interès en rebre informació sobre:

– El funcionament de la nostra entitat

– L’exercici de la nostra professió

– Les activitats formatives que organitzem

No es tracta d’un grup de WhatsApp, sinó d’un servei de difusió d’informació que funciona en sentit unidireccional per la qual cosa no s’hi poden enviar missatges per contactar amb altres persones que siguin subscriptores del servei, ni tampoc amb la pròpia Associació.

Què haig de saber?

Els avisos els rebràs com a missatges convencionals de WhatsApp amb l’identificador ACPP Informa. Sempre que hi hagi informació d’interès, l’ACPP enviarà comunicats entre les 9h i les 20h de qualsevol dia de la setmana, amb un màxim de dos missatges al dia (tret de casos excepcionals i/o d’urgències en que es podran enviar missatges en més nombre i fora de les hores establertes).

Com em puc donar d’alta?

Segueix els passos:

  1. Al navegador del mòbil escriu el següent enllaç (o clica’l des d’aquí): http://tiny.cc/altaacppinforma, i envia el missatge que es generarà a l’aplicació de WhatsApp. ACPP Informa et contestarà amb un missatge de benvinguda indicant els passos a seguir a continuació, que són:
  2. Pulsa l’opció “Afegir contacte” i després “Contacte nou” per afegir el contacte d’ACPP Informa a la llibreta de contactes del mòbil (aquesta condició és indispensable per rebre els missatges que t’enviarem).
  3. Clica sobre l’enllaç que hi ha al missatge de benvinguda per llegir les condicions del servei i clica sobre l’enllaç que hi ha al final del document per acceptar-les.
  4. Envia el missatge d’acceptació que es generarà a l’aplicació WhatsApp. Amb això es completa l’alta i passades unes hores rebràs un missatge de confirmació: a partir d’aquest moment ja podràs llegir tots els nostres missatges!

I com em puc donar de baixa?

Segueix els passos:

  1. Esborra el contacte d’ACPP Informa de la llibreta de contactes del mòbil.  L’efecte és immediat: a partir d’aquell moment ja no rebràs els nostres missatges.
  2. Envia a ACPP Informa un missatge dient “Baixa” a fi que s’esborrin les teves dades dels arxius d’ACPP Informa.