Formació

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 25 maig
10:00 - 14:00

Localització
ACPP

Categories


Adreçat a: Professionals de la salut i relacions humanes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes, metges, infermers, mestres, especialistes en recursos humans, etc.).

Aquest curs és un segon nivell d’aprofundiment del Taller Relacional del curs passat. Per alumnes que continuen el curs anterior i persones que tinguin alguna formació en aquesta línea.

Objectius:

1ª Part: conceptes i autors inspiradors del Model Relacional

2ª Part: A partir del material clínic aportat pels participants mostrar aspectes teòrics de la psicopatologia i la tècnica, Identificar el model referencial que té el terapeuta a la seva ment i aportar altres models referencials que mostrin altres maneres de treballar.

Continguts: Els professors que impartiran els seminaris coneixen i estan capacitats per explicar i donar una visió de les diverses corrents psicoanalítiques, especialment en tots aquells autors que s’adscriuen al Model de Psicoanàlisi Relacional.

Metodologia: A partir del material clínic es descriurà teoria de la psicopatologia del cas i de la tècnica emprada. Es tracta de crear un clima obert de participació i que cadascun pugui expressar lliurament aquelles situacions emocionals i professionals en que es troba treballant i que a vegades qüestionen la formació rebuda, per tal d’integrar noves maneres de comprensió del material clínic.

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Angelina Graell, Said El Kadaoui, Elizabeth Llorca, Francesc Sainz , Nuria Tomàs

Pilar Barbany: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre d’ ACPP i FEAP. Professora dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP.

Àngels Codosero Medrano: Psicòloga clínica i Psicoterapeuta Psicoanalítica. Professora màster perfeccionament. Membre d’ ACPP i FEAP. Autora diversos articles de psicoanàlisi relacional.

Jesús Gràcia: Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ ACPP. Membre didacta de l’ ACPP. Docent dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu, Barcelona. Especialista en vellesa.

Angelina Graell Amat: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre de l’ ACPP i FEAP.

Saïd El Kadaoui: Psicòleg. Psicoterapeuta ACPP. Docent del Màsters de la UdG i l’ ACPP. Especialista en Immigració. Autor de diversos llibres i articles.

Elizabeth Llorca: Psicòloga especialista en Clínica. Psicoterapeuta Didàctic de l’ ACPP. Psicoanalista SEP-IPA. Directora i Docent dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP.

Francesc Sainz: Doctor en Psicologia. Especialista en Clínica. Psicoanalista SEP-IPA. Psicoterapeuta ACPP. Docent UB i Ramón Llull. Supervisor institucions públiques.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta Didacta de l’ ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP.

Dates: Dissabte, 26 de gener , 23 de febrer , 23 de març ,27 d’abril ,25 de maig, 29 de juny, 28 de setembre i 26 d’octubre de 2019.

Horari: de 10 a 14 hores.

Durada: 32 hores lectives. ( 8 sessions).

Preu: Preu Associats 288€. Preu No Associats: 448€

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a Secretaria trucant al 93 212 78 96 ( Marga), o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org

CALENDARI
<< juny 2019 >>
DlDtDcDjDvDsDg
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30