Seminaris i Tallers

AUTORS I TEMES DE PSICOANÀLISI RELACIONAL I APLICACIÓ CLÍNICA. Grup de lectura i treball d’articles sobre la Psicoanàlisi Relacional. (continuació del curs anterior)

♦Docents:

Pilar Barbany: Psicòloga. Psicoterapeuta de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Professora dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Àngels Codosero Medrano: Psicòloga clínica. Psicoterapeuta de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Professora màster Perfeccionament. Autora diversos articles de psicoanàlisi relacional. Supervisora individual i en grup.

Olga López Valle: Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona. 

Elizabeth Llorca: Psicòloga. Especialista en Clínica. Psicoterapeuta amb funcions didactes de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Psicoanalista SEP-IPA. Directora i professora dels Màs-ters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta amb funcions didactes de l’ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Jesús Gràcia Alfranca: Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ACPP. Membre amb funcions didactes de l’ACPP i FEAP. Professor dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu. Especialista en vellesa. Supervisora individual i en grup

 • Contingut del seminari:

24 Abril. Pilar Barbany: El coneixement del desenvolupament humà i la seva intervenció en processos de canvi. Treball del Grup de Boston.
22 Maig. Angels Codosero: L’empatia, capacitat essencial del terapeuta.
26 Juny. Olga Lopez: El trauma, la neurociència i l’epigenètica.
18 Setembre. Elizabeth Llorca: Visió relacional del Narcisisme.
23 Octubre. Núria Tomàs: El canvi psíquic des de l’experiència terapèutica.
27 Novembre. Jesús Gràcia
: Psicopatologia dels trastorns límits i les falles en la empatia.

 • Metodologia: La primera meitat del matí es treballaran articles facilitats pels docents dels darrers anys dels psicoanàlisi relacional.
  La segona part compartirem material clínic per analitzar el model teòric i les estratègies tècniques que se’n derivin.
 • Dates: 24 d’abril, 22 de maig, 26 de juny, 18 de setembre, 23 d’octubre i 27 de novembre de 2021 (4t dissabte).
 • ♦Horari: 10 a 13h
 • ♦Format: Híbrid (presencial i online)
 • ♦Total hores: 18h (6 sessions)
 • Durada: 6 mesos
 • Preu: Associats 162€ ; No associats 252€

 

 • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Camila):
 • 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
 • → 📞 93.212.78.96
 • →  📱 663.46.17.83

 

Descarrega’t el programa del curs
AUTORS I TEMES DE PSICOANÀLISI RELACIONAL I APLICACIÓ CLÍNICA. Grup de lectura i treball d’articles sobre la Psicoanàlisi Relacional. (continuació del curs anterior)
Dates 24 d'abril, 22 de maig, 26 de juny, 18 de setembre, 23 d'octubre i 27 de novembre
Horaris 10 a 13h
Lloc Plaça de la Bonanova, 11 Entresòl 2ª
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 18h
Núm. sessions 6
Preu 162€ (associats) i 252€ (no associats)
ASSISTIR
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 (Camila) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org 
Docent Pilar Barbany, Angels Codosero, Olga Lopez, Elizabeth Llorca, Núria Tomàs i Jesús Gràcia
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 27 novembre
INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGIA I LA PSIQUIATRIA PERI...
♦Docent: Tuulikki Trias. Doctora en medicina. Psiquiatre i psicoterapeuta, especialitzada en nens i adolescents. Formada en la Psicoteràpia Centrada en la Criança (PCP) en perinatalitat, la...
Seminaris i Tallers 10 octubre - 23 gener
TALLER: TEST GRÀFICS i INFORMES PSICOLÒGICS
Docent: Martha Ortega Minaya: Doctora en Psicologia. Especialitzada en Psicologia Clínica. Títol d'Experta en Rorschach i Mètodes Projectius per la Societat Espanyola del Rorschach i...
Seminaris i Tallers 28 abril - 16 juny
TEST PROJECTIUS GRÀFICS: Nivell II
Docent: Martha Ortega Minaya: Doctora en Psicologia. Especialitzada en Psicologia Clínica. Títol d'Experta en Rorschach i Mètodes Projectius per la Societat Espanyola del Rorschach i...
Seminaris i Tallers 27 gener - 14 abril
TEST PROJECTIUS GRÀFICS: Nivell I
Docent: Martha Ortega Minaya Martha Ortega Minaya: Doctora en Psicologia. Especialitzada en Psicologia Clínica. Títol d'Experta en Rorschach i Mètodes Projectius per la Societat Espanyola...