Seminaris i Tallers

AUTORS I TEMES DE PSICOANÀLISI RELACIONAL I APLICACIÓ CLÍNICA. Grup de lectura i treball d’articles sobre la Psicoanàlisi Relacional. (continuació del curs anterior)

♦Docents:

Pilar Barbany: Psicòloga. Psicoterapeuta de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Professora dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Àngels Codosero Medrano: Psicòloga clínica. Psicoterapeuta de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Professora màster Perfeccionament. Autora diversos articles de psicoanàlisi relacional. Supervisora individual i en grup.

Olga López Valle: Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona. 

Elizabeth Llorca: Psicòloga. Especialista en Clínica. Psicoterapeuta amb funcions didactes de l’ACPP i membre Didacta de la FEAP. Psicoanalista SEP-IPA. Directora i professora dels Màs-ters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta amb funcions didactes de l’ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Jesús Gràcia Alfranca: Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ACPP. Membre amb funcions didactes de l’ACPP i FEAP. Professor dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu. Especialista en vellesa. Supervisora individual i en grup

 • Contingut del seminari:

24 Abril. Pilar Barbany: El coneixement del desenvolupament humà i la seva intervenció en processos de canvi. Treball del Grup de Boston.
22 Maig. Angels Codosero: L’empatia, capacitat essencial del terapeuta.
26 Juny. Olga Lopez: El trauma, la neurociència i l’epigenètica.
18 Setembre. Elizabeth Llorca: Visió relacional del Narcisisme.
23 Octubre. Núria Tomàs: El canvi psíquic des de l’experiència terapèutica.
27 Novembre. Jesús Gràcia
: Psicopatologia dels trastorns límits i les falles en la empatia.

 • Metodologia: La primera meitat del matí es treballaran articles facilitats pels docents dels darrers anys dels psicoanàlisi relacional.
  La segona part compartirem material clínic per analitzar el model teòric i les estratègies tècniques que se’n derivin.
 • Dates: 24 d’abril, 22 de maig, 26 de juny, 18 de setembre, 23 d’octubre i 27 de novembre de 2021 (4t dissabte).
 • ♦Horari: 10 a 13h
 • ♦Format: Híbrid (presencial i online)
 • ♦Total hores: 18h (6 sessions)
 • Durada: 6 mesos
 • Preu: Associats 162€ ; No associats 252€

 

 • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Camila):
 • 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
 • → 📞 93.212.78.96
 • →  📱 663.46.17.83

 

Descarrega’t el programa del curs
AUTORS I TEMES DE PSICOANÀLISI RELACIONAL I APLICACIÓ CLÍNICA. Grup de lectura i treball d’articles sobre la Psicoanàlisi Relacional. (continuació del curs anterior)
Dates 24 d'abril, 22 de maig, 26 de juny, 18 de setembre, 23 d'octubre i 27 de novembre
Horaris 10 a 13h
Lloc Plaça de la Bonanova, 11 Entresòl 2ª
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 18h
Núm. sessions 6
Preu 162€ (associats) i 252€ (no associats)
ASSISTIR
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 (Camila) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org 
Docent Pilar Barbany, Angels Codosero, Olga Lopez, Elizabeth Llorca, Núria Tomàs i Jesús Gràcia
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 27 novembre
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Controvèrsies sobre el ...
Dijous, 9 de juny de 2022, 20.00 h Reflexions al voltant del tema trans Esperem la vostra assistència i participació. L’assistència a un mínim de...
Conferències 9 juny
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Una mirada nova al p...
Dijous, 10 de març de 2022, 20.00 h Compartir la experiència del treball de Fabiola en hospitals italians, per què ens pot fer reflexionar sobre...
Conferències 10 març
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Els riscos derivats ...
Dijous, 10 de febrer de 2022, 20.00 h Aportar reflexions al voltant dels riscos derivats del procés de retallada dels temps evolutius de  la infància...
Conferències 10 febrer
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Edipo Queer”. ...
Dijous, 13 de gener de 2022, 20.00 h En aquesta conferència reflexionarem sobre les lògiques heteronormatives edípiques i biomèdiques, que han configurat el nostre imaginari...