Seminaris i Tallers

COM INTERVENIR DES DE LA PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA EN DIFERENTS SITUACIONS VITALS QUE PODEN OCASIONAR CONFLICTES O ANSIETATS ESPECIALS.

*****CURS RECONEGUT PER LA FORMACIÓ DE PSICOTERAPEUTA PSICOANALÍTIC*****

 

 

Al llarg de la vida es poden donar diferents experiències o situacions vitals que, ja sigui per la seva transcendència, intensitat emocional, complexitat o efecte traumatitzant, poden tenir conseqüències enriquidores, plenes o pel contrari devastadores per les persones. Un coneixement i abordatge adequat és essencial tant per la seva prevenció com per atendre-les de forma el més incipient possible.

  • Quan hi ha dificultats en l’embaràs, part o puerperi
  • En situacions d’adopció
  • En conflictes propis de l’adolescència
  • Quan hi ha violència familiar i/o de gènere
  • Davant l’estrès i patologies laborals (assetjament, burnout)
  • Quan es presenten dificultats a la vellesa

. Davant el malestar i diversitat en l’expressió de gènere en la infantesa i la identitat en

l’adolescència.

. Abordatge de l’estrès posttraumàtic des de la psicoteràpia psicoanalítica (assetjament escolar o

bullying, accidents, violacions etc.)

 

Docents: Jesús Gràcia, Araceli Baillo, Àngels Codosero i Pere Jaume Serra.

Breu explicació dels docents:

Jesús Gràcia: Psicòleg especialista en psicologia clínica. Membre amb funcions didàctiques  de l’ACPP i Didacta de FEAP. Ex-President del Consell Directiu de l’ACPP. Professor de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP.  Especialista en vellesa. Supervisor individual i en grups. Psicòleg clínic de la Unitat de Trastorn Mental Sever del CSMA de Sant Andreu, Barcelona (1988-2019).

Araceli BaílloPsicòloga General Sanitaria i Psicoterapeuta Psicoanalítica acreditada per la FEAP. Membre del Consell directiu de l´ACPP. Directora i psicoterapeuta del centre psicològic R-Inicia a Tarragona. Component del torn d’intervenció professional SAI del COPC de Barcelona i Coordinadora del GT de diversitat sexo-afectiva i de gènere a Tarragona. Formadora en matèries de psicoteràpia i diversitat en sexualitats i gèneres. Supervisora.

Àngels Codosero: Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Docent del Màster en Perfeccionament Psicoteràpia Psicoanalítica per l’ACPP. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Membre del Consell Directiu de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta del Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.

Pere Jaume Serra: Psicòleg Clínic. Membre amb funcions didàctiques de l’ACPP. Professor dels Màsters Semipresencial de l´ACPP. Membre Fundador del Centre Emili Mira. Especialista en parelles, famílies i adopcions. Consultor d’organitzacions. Supervisor individual i en grup

Adreçat a: Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial psicoterapèutica.

Dates: Dissabtes: 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre de 2022; 21 de gener, 18 de febrer, 18 de març, 15 d’abril, 20 de maig, 17 de juny i 8 de juliol de 2023.

Horari: 12 a 14h

Format: Presencial i online (híbrid)

Total hores: 20 hores (10 sessions)

Preu: 400 euros

  • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
  • 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
  • → 📞 93.212.78.96
  • →  📱 663.46.17.83

 

 

Descarrega’t el programa del curs
COM INTERVENIR DES DE LA PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA EN DIFERENTS SITUACIONS VITALS QUE PODEN OCASIONAR CONFLICTES O ANSIETATS ESPECIALS.
Adreçat a Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial psicoterapèutica.
Dates Dissabtes: 15 d'octubre, 19 de novembre i 17 de desembre de 2022; 21 de gener, 18 de febrer, 18 de març, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny i 8 de juliol de 2023.
Horaris 12 a 14h
Lloc Plaça Bonanova, 11 entresòl 2a
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 20
Núm. sessions 10
Preu 400 euros
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 (Noemí) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org
Docent Jesús Gràcia, Araceli Baillo, Àngels Codosero i Pere Jaume Serra
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 15 octubre - 8 juliol
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS Salut mental i patologia d...
NOVA DATA!!! Dijous, 27 de juny de 2024, 20.00 h Les persones amb discapacitat intel·lectual poden presentar els mateixos trastorns psicopatològics  que la població general. ...