Seminaris i Tallers

COM INTERVENIR DES DE LA PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA EN DIFERENTS SITUACIONS VITALS QUE PODEN OCASIONAR CONFLICTES O ANSIETATS ESPECIALS.

*****CURS RECONEGUT PER LA FORMACIÓ DE PSICOTERAPEUTA PSICOANALÍTIC*****

 

 

Al llarg de la vida es poden donar diferents experiències o situacions vitals que, ja sigui per la seva transcendència, intensitat emocional, complexitat o efecte traumatitzant, poden tenir conseqüències enriquidores, plenes o pel contrari devastadores per les persones. Un coneixement i abordatge adequat és essencial tant per la seva prevenció com per atendre-les de forma el més incipient possible.

  • Quan hi ha dificultats en l’embaràs, part o puerperi
  • En situacions d’adopció
  • En conflictes propis de l’adolescència
  • Quan hi ha violència familiar i/o de gènere
  • Davant l’estrès i patologies laborals (assetjament, burnout)
  • Quan es presenten dificultats a la vellesa

. Davant el malestar i diversitat en l’expressió de gènere en la infantesa i la identitat en

l’adolescència.

. Abordatge de l’estrès posttraumàtic des de la psicoteràpia psicoanalítica (assetjament escolar o

bullying, accidents, violacions etc.)

 

Docents: Jesús Gràcia, Araceli Baillo, Àngels Codosero i Pere Jaume Serra.

Breu explicació dels docents:

Jesús Gràcia: Psicòleg especialista en psicologia clínica. Membre amb funcions didàctiques  de l’ACPP i Didacta de FEAP. Ex-President del Consell Directiu de l’ACPP. Professor de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP.  Especialista en vellesa. Supervisor individual i en grups. Psicòleg clínic de la Unitat de Trastorn Mental Sever del CSMA de Sant Andreu, Barcelona (1988-2019).

Araceli BaílloPsicòloga General Sanitaria i Psicoterapeuta Psicoanalítica acreditada per la FEAP. Membre del Consell directiu de l´ACPP. Directora i psicoterapeuta del centre psicològic R-Inicia a Tarragona. Component del torn d’intervenció professional SAI del COPC de Barcelona i Coordinadora del GT de diversitat sexo-afectiva i de gènere a Tarragona. Formadora en matèries de psicoteràpia i diversitat en sexualitats i gèneres. Supervisora.

Àngels Codosero: Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Docent del Màster en Perfeccionament Psicoteràpia Psicoanalítica per l’ACPP. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Membre del Consell Directiu de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta del Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.

Pere Jaume Serra: Psicòleg Clínic. Membre amb funcions didàctiques de l’ACPP. Professor dels Màsters Semipresencial de l´ACPP. Membre Fundador del Centre Emili Mira. Especialista en parelles, famílies i adopcions. Consultor d’organitzacions. Supervisor individual i en grup

Adreçat a: Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial psicoterapèutica.

Dates: Dissabtes: 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre de 2022; 21 de gener, 18 de febrer, 18 de març, 15 d’abril, 20 de maig, 17 de juny i 8 de juliol de 2023.

Horari: 12 a 14h

Format: Presencial i online (híbrid)

Total hores: 20 hores (10 sessions)

Preu: 400 euros

  • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
  • 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
  • → 📞 93.212.78.96
  • →  📱 663.46.17.83

 

 

Descarrega’t el programa del curs
COM INTERVENIR DES DE LA PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA EN DIFERENTS SITUACIONS VITALS QUE PODEN OCASIONAR CONFLICTES O ANSIETATS ESPECIALS.
Adreçat a Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial psicoterapèutica.
Dates Dissabtes: 15 d'octubre, 19 de novembre i 17 de desembre de 2022; 21 de gener, 18 de febrer, 18 de març, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny i 8 de juliol de 2023.
Horaris 12 a 14h
Lloc Plaça Bonanova, 11 entresòl 2a
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 20
Núm. sessions 10
Preu 400 euros
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 (Noemí) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org
Docent Jesús Gràcia, Araceli Baillo, Àngels Codosero i Pere Jaume Serra
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 15 octubre - 8 juliol
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Emergència climàti...
Dijous, 8 de juny de 2023, 20.00 h Cada cop més persones pateixen eco-ansietat o dol climàtic. És el patiment ocasionat per les conseqüències de...
Conferències 8 juny
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “Psicoanàlisi de les...
Dijous, 15 de desembre de 2022, 20.00 h Va ser el propi  creador de la psicoanàlisi qui va assenyalar que la teràpia psicoanalítica és "......
Conferències 15 desembre
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS “El Cos en el Procés...
Dijous, 11 de maig de 2023, 20.00 h Actualment diverses àrees de coneixement han ressaltat la necessitat d’incloure el cos  en la interrelació terapèutica per ...
Conferències 11 maig
SUPERVISIÓ DE MATERIAL CLÍNIC EN GRUPS REDUÏTS
*****CURS RECONEGUT PER LA FORMACIÓ DE PSICOTERAPEUTA PSICOANALÍTIC*****   Docents: Cada sessió estarà conduïda per un docent acreditat amb funció didacta i de supervisió de...