*****CURS RECONEGUT PER LA FORMACIÓ DE PSICOTERAPEUTA PSICOANALÍTIC*****
Al llarg de la vida es poden donar diferents experiències o situacions vitals que, ja sigui per la seva transcendència, intensitat emocional, complexitat o efecte traumatitzant, poden tenir conseqüències enriquidores, plenes o pel contrari devastadores per les persones. Un coneixement i abordatge adequat és essencial tant per la seva prevenció com per atendre-les de forma el més incipient possible.
- Quan hi ha dificultats en l’embaràs, part o puerperi
- En situacions d’adopció
- En conflictes propis de l’adolescència
- Quan hi ha violència familiar i/o de gènere
- Davant l’estrès i patologies laborals (assetjament, burnout)
- Quan es presenten dificultats a la vellesa
. Davant el malestar i diversitat en l’expressió de gènere en la infantesa i la identitat en
l’adolescència.
. Abordatge de l’estrès posttraumàtic des de la psicoteràpia psicoanalítica (assetjament escolar o bullying, accidents, violacions etc.)
Docents: Araceli Baillo, Gemma Cànoves, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Olga López i Pere Jaume Serra.
Breu explicació dels docents:
Araceli Baíllo: Psicòloga General Sanitaria i Psicoterapeuta Psicoanalítica acreditada per la FEAP. Membre del Consell directiu de l´ACPP. Directora i psicoterapeuta del centre psicològic R-Inicia a Tarragona. Component del torn d’intervenció professional SAI del COPC de Barcelona i Coordinadora del GT de diversitat sexo-afectiva i de gènere a Tarragona. Formadora en matèries de psicoteràpia i diversitat en sexualitats i gèneres. Supervisora
Gemma Cànovas: Psicòloga Clínica-Psicoterapeuta acreditada FEAP-Europsy; especialitzada en psicologia de les dones, criança i maternitat.
Àngels Codosero: Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Docent del Màster en Perfeccionament Psicoteràpia Psicoanalítica per l’ACPP. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació Continuada de l’ACPP. Membre del Consell Directiu de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta del Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.
Jesús Gràcia: Psicòleg especialista en psicologia clínica. Membre amb funcions didàctiques de l’ACPP i Didacta de FEAP. Ex-President del Consell Directiu de l’ACPP. Professor de cursos de Formació Continuada de l’ACPP. Especialista en vellesa. Supervisor individual i en grups. Psicòleg clínic de la Unitat de Trastorn Mental Sever del CSMA de Sant Andreu, Barcelona (1988-2019).
Olga Lopez: Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona.
Pere Jaume Serra: Psicòleg Clínic. Membre amb funcions didàctiques de l’ACPP. Professor dels Màsters Semipresencial de l´ACPP. Membre Fundador del Centre Emili Mira. Especialista en parelles, famílies i adopcions. Consultor d’organitzacions. Supervisor individual i en grup.
Adreçat a: Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial psicoterapèutica.
Dates: Dissabtes: 19 d’octubre, 16 de novembre i 14 de desembre de 2024; 18 de gener, 15 de febrer, 15 de març, 5 d’abril, 17 de maig, 21 de juny i 12 de juliol de 2025.
Horari: 12 a 14h
Format: Presencial i online (híbrid)
Total hores: 20 hores (10 sessions)
Preu: 400 euros
- INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
- → 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
- → 📞 93.212.78.96
- → 📱 663.46.17.83