Seminaris i Tallers

El Gir Relacional

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López i Núria Tomàs.

Contingut del seminari:

Aportacions dins de la psicoanàlisi que van contribuir en el paradigma relacional.

Desenvolupaments teòrics actuals de la Psicoteràpia Psicoanalítica Relacional.

Octubre i novembre: Els primers relacionals (Ferenczi, Otto Rank, Michel Balint y W. R. Fairbairn)

Desembre: Paradigma Tradicional versus Paradigma relacional.

Gener i febrer: Els culturalistes. Stephen Michell i grup de Boston.

Març, Abril i maig: desenvolupament contemporani intersubjectivistes. Sistemes motivacionals.

Juny i Juliol: Neurociències i epigenètica. Mentalització.

 

Breu explicació de les docents:

Pilar Barbany Falo. Psicòloga clínica. Psicoterapeuta de nens, adolescents i adults Membre de  l’ACPP i Didacta de la FEAP. Docent dels Màsters en Psicoteràpia Psicoanalítica (UdG i ACPP) i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.  Coordinadora de pràctiques dels màsters.

Àngels Codosero Medrano. Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta de Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.

Elizabeth Llorca Serrano. Psicòloga clínica psicoanalista. Membre amb funcions didàctiques de  l’ACPP i didacta de la FEAP.  Codirectora dels Màsters Semipresencials de l´ACPP i UdG i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Olga López Valle. Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona.

Núria Tomàs Bonet. Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Membre amb funcions didàctiques de l’ACPP i Didacta de la FEAP. Coordinadora i professora
dels Màsters de l´ACPP i UdG i professora de cursos de Formació Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Psicòloga del CSMIJ dels Serveis de Salut Mental Ferran Salsas de Rubí del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) (1981-2019)

Adreçat a:  Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.

Dates: : 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener, 17 de febrer, 16 de març, 20 d’abril, 18 de maig, 15 de juny i 13 de juliol de 2024.

Horari: Dissabtes, 10 a 12h

Format: Presencial i Online

Total hores: 20h (10 sessions)

Preu:  400€

 

  • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
  • → 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
  • → 📞 93.212.78.96

→  📱 663.46.17.83

 

Descarrega’t el programa del curs
El Gir Relacional
Adreçat a Qualsevol professional que treballa en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.
Dates 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener, 17 de febrer, 16 de març, 20 d’abril, 18 de maig, 15 de juny i 13 de juliol de 2024.
Horaris Dissabtes, 10 a 12h
Lloc Plaça Bonanova, 11 entresòl 2a
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 20h
Núm. sessions 10
Preu 400€
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 / 663.46.17.83 (Noemí) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org
Docent Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López i Núria Tomàs
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 21 octubre - 13 juliol
CURS 2024-25 Màster en Perfeccionament en Psicote...
Modalitat Semipresencial 1 dissabte al mes (possibilitat de fer-ho Online) Duració del Màster: 2 cursos (podeu veure el contingut en el pdf adjunt) Els objectius...
Masters i Postgraus 19 octubre - 12 juliol
CURS 2024-25 Màster en Psicoteràpia Psicoanalít...
El Diploma d'Especialització es pot realitzar indistintament online i presencialment El Màster Semipresencial en Psicoteràpia Psicoanalítica el conformen els Diplomes d'Especialització i el Treball Final...
Masters i Postgraus 19 octubre - 12 juliol
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS Salut mental i patologia d...
NOVA DATA!!! Dijous, 27 de juny de 2024, 20.00 h Les persones amb discapacitat intel·lectual poden presentar els mateixos trastorns psicopatològics  que la població general. ...