Seminaris i Tallers

Supervisió de material clínic en grups reduïts

NOVES DATES!!!

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López, Mercé Quesada.

 Breu explicació del docent:

Pilar Barbany Falo. Psicòloga clínica. Psicoterapeuta de nens, adolescents i adults Membre de  l’ACPP i Didacta de la FEAP. Docent dels Màsters en Psicoteràpia Psicoanalítica (UdG i ACPP) i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.  Coordinadora de pràctiques dels màsters.

 Àngels Codosero Medrano. Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta de Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.

 Elizabeth Llorca Serrano. Psicòloga clínica psicoanalista. Membre amb funcions didàctiques de  l’ACPP i didacta de la FEAP.  Codirectora dels Màsters Semipresencials de l´ACPP i UdG i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Olga López Valle. Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona.

Mercè Quesada Pàmpols: psicòloga general sanitària i psicoterapeuta psicoanalítica. Exerceix des del 2012 a la pública a un Centre d’Atenció Precoç (CDIAP EQUIP 40), i també a la privada amb infants, adolescents i adults. Supervisora d’educadores socials, i coordinant un Servei Tècnic Punt de Trobada a Manresa.

 

Adreçat a: Qualsevol professional que treballi en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.

Objectius: A partir de material clínic proposat per alumnes, es discutirà entre tots qüestions relacionades en l’establiment del setting així com la classificació, psicodinàmia i estructura clínica del pacient.

Dates: 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener i 17 de febrer de 2024.

Horari:  Dissabtes, 17.30 a 19.30h

Format: Presencial i Online

Total hores: 10h (5 sessions)

Preu:  200€

 

  • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
  • → 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
  • → 📞 93.212.78.96
  • →  📱 663.46.17.83
Descarrega’t el programa del curs
Supervisió de material clínic en grups reduïts
Adreçat a Qualsevol professional que treballi en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.
Dates 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener i 17 de febrer de 2024.
Horaris Dissabtes, 17.30 a 19.30h
Lloc Plaça Bonanova, 11 entresòl 2a
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 10
Núm. sessions 5
Preu 200€
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 / 663.46.17.83 (Noemí) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org.
Docent Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López, Mercé Quesada
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 21 octubre - 17 febrer
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS El doble armari. Una reflex...
Dijous, 19 d'octubre de 2023, 20.00 h En aquest espai de reflexió abordarem la violència Intragènere, un tipus de violència molt invisibilitzada i silenciada en...
Conferències 19 octubre
Seminari experiencial
Docent: Joan Manuel Blanqué i un equip de consultors a concretar en funció del nombre d’alumnes. Breu explicació de la docent: Joan Manuel Blanqué: Didacta ...
Seminaris i Tallers 20 octubre - 27 octubre
Epigenètica, criança i psiconeurodesenvolupament
Docent: Eugènia Monrós i Marín Breu explicació de la docent: Eugènia Monrós i Marín: Doctora en Biologia acreditada en Genètica Humana i Psicoterapeuta acreditada per...
Seminaris i Tallers 13 abril
TROBADA INTERDISCIPLINÀRIA des de l’Aplicac...
Docents: Martha Ortega Minaya i Pilar Vilagut Macià.   Breu explicació de la docent: Martha Ortega Minaya: Doctora en Psicologia. Especialitzada en Psicologia Clínica. Títol...