Seminaris i Tallers

Supervisió de material clínic en grups reduïts

NOVES DATES!!!

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López, Mercé Quesada.

 Breu explicació del docent:

Pilar Barbany Falo. Psicòloga clínica. Psicoterapeuta de nens, adolescents i adults Membre de  l’ACPP i Didacta de la FEAP. Docent dels Màsters en Psicoteràpia Psicoanalítica (UdG i ACPP) i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.  Coordinadora de pràctiques dels màsters.

 Àngels Codosero Medrano. Llicenciada en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Membre de l’ ACPP i Didacta de la FEAP. Professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Directora i Psicoterapeuta de Centre Diagonal. Supervisora individual i en grup. Ha realitzat diferents publicacions en llibres i revistes psicoanalítiques.

 Elizabeth Llorca Serrano. Psicòloga clínica psicoanalista. Membre amb funcions didàctiques de  l’ACPP i didacta de la FEAP.  Codirectora dels Màsters Semipresencials de l´ACPP i UdG i professora de cursos de Formació  Continuada de l’ACPP. Supervisora individual i en grup.

Olga López Valle. Psicòloga General Sanitària. Psicoterapeuta de l’ACPP i de la FEAP. Vicepresidenta del Consell Directiu de l’ACPP des de 2016. Docent de Formació Continuada a l’ACPP. Supervisora individual i en grup. Supervisora de pràctiques del Màster de l’ACPP-Universitat de Girona.

Mercè Quesada Pàmpols: psicòloga general sanitària i psicoterapeuta psicoanalítica. Exerceix des del 2012 a la pública a un Centre d’Atenció Precoç (CDIAP EQUIP 40), i també a la privada amb infants, adolescents i adults. Supervisora d’educadores socials, i coordinant un Servei Tècnic Punt de Trobada a Manresa.

 

Adreçat a: Qualsevol professional que treballi en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.

Objectius: A partir de material clínic proposat per alumnes, es discutirà entre tots qüestions relacionades en l’establiment del setting així com la classificació, psicodinàmia i estructura clínica del pacient.

Dates: 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener i 17 de febrer de 2024.

Horari:  Dissabtes, 17.30 a 19.30h

Format: Presencial i Online

Total hores: 10h (5 sessions)

Preu:  200€

 

  • INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Us podeu inscriure al seminari omplint el formulari d’inscripció o demanar més informació a la Secretaria de l’ACPP (Noemí):
  • → 📧 secretaria@psicoterapeuta.org
  • → 📞 93.212.78.96
  • →  📱 663.46.17.83
Descarrega’t el programa del curs
Supervisió de material clínic en grups reduïts
Adreçat a Qualsevol professional que treballi en l’àmbit de la clínica assistencial i psicoterapèutica.
Dates 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre 2023; 20 de gener i 17 de febrer de 2024.
Horaris Dissabtes, 17.30 a 19.30h
Lloc Plaça Bonanova, 11 entresòl 2a
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 10
Núm. sessions 5
Preu 200€
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a secretaria trucant al 93.212.78.96 / 663.46.17.83 (Noemí) o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org.
Docent Pilar Barbany, Àngels Codosero, Elizabeth Llorca, Olga López, Mercé Quesada
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 21 octubre - 17 febrer
CURS 2024-25 Màster en Perfeccionament en Psicote...
Modalitat Semipresencial 1 dissabte al mes (possibilitat de fer-ho Online) Duració del Màster: 2 cursos (podeu veure el contingut en el pdf adjunt) Els objectius...
Masters i Postgraus 19 octubre - 12 juliol
CURS 2024-25 Màster en Psicoteràpia Psicoanalít...
El Diploma d'Especialització es pot realitzar indistintament online i presencialment El Màster Semipresencial en Psicoteràpia Psicoanalítica el conformen els Diplomes d'Especialització i el Treball Final...
Masters i Postgraus 19 octubre - 12 juliol
CONFERÈNCIA 2N DIJOUS Salut mental i patologia d...
NOVA DATA!!! Dijous, 27 de juny de 2024, 20.00 h Les persones amb discapacitat intel·lectual poden presentar els mateixos trastorns psicopatològics  que la població general. ...