Seminaris i Tallers

TALLER PRÀCTIC DE PSICOTERÀPIA RELACIONAL A GIRONA. Integració de Nous paradigmes

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Angelina Graell, Said El Kadaoui, Elizabeth Llorca, Francesc Sainz i Nuria Tomàs.

Breu currículum dels docents:

Ángeles Codosero: psicòloga clínica i psicoterapeuta psicoanalítica. Docent del Màster de Perfeccionament de l’ACPP. Membre de Ple Dret de l’ACPP- FEAP. Autora de diversos articles de Psicoanàlisi Relacional. Consulta privada.

Elizabeth Llorca: psicòloga clínica. Psicoterapeuta Membre Didacta ACPP-FEAP. Directora i docent dels Màsters UdG.ACPP. Psicoanalista SEP-IPA. Consulta privada en Barcelona.

Pilar Barbany: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre d’ACPP i FEAP. Professora dels Màsters de l’UdG i de l’ACPP.

Angelina Graell Amat: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre de l’ACPP i FEAP.

Jesús Gràcia Alfranca: Psicòleg Especialista en Psioclogia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ACPP. Membre didacta de l’ACPP. Docent dels Màsters de la UdG i de l’ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu, Barcelona. Especialista en vellesa.

Saïd El Kadaoui: Psicòleg. Psicoterapeuta ACPP. Docent UB i dels Màsters de la UdG i l’ACPP.Especialista en Immigració. Autor de diversos llibres i articles.

Francesc Sainz: Doctor en Psicología. Especialista en Clínica. Psicoanalista SEP-IPA. Psicoterapeuta ACPP, Docent UB i Ramón Llull. Supervisor institucions públiques.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicología Clínica. Psicoterapeuta Didacta de l’’ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ACPP.

Adreçat a: professionals de la salut i relacions humenes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes , metges, infermers, mestres, especialistes en recursos humans, etc)

Objectius:
Proporcionar coneixements teòrics del Psicoanàlisi Relacional. A partir del material clínic aportat pels participants: a) Mostrar aspectes teòrics de psicopatologia i tècnica; b) Identificar el model referencial que té el terapeuta a la seva ment. c) Aportar altres models referencials que mostrin altres maneres de treballar.

Continguts:
Els professors que impartiran els seminaris coneixen i estan capacitats per explicar i donar visió de les diverses corrents psicoanalítiques, especialment en totes aquells autors que s’adscriuen al Model de Psicoanàlisi Relacional. Estudiarem les bases teòriques del nou paradigma.

Metodologia:
Cada dissabte estarà format per 2 parts. La primera meitat, el professor explicarà algun autor o aspecte teòric clau de la corrent psicoanalítica relacional. La segona meitat i a partir del material clínic es descriurà la teoria de la psicopatologia del cas i de la tècnica emprada. Es tracta de crear en un clima obert de participació i que cadascun pugui expressar lliurament aquelles situacions emocionals i professionals en que es troba treballant i que a vegades qüestionen la formació rebuda, per tal d’integrar noves maneres de comprensió del material clínic.

Lloc: COPC, Passatge Farinera Teixidor, 1. Girona. http://www.copc.cat/cursos/1581/Taller-Pr-ctic-de-Psicoter-pia-Relacional

Dates: 25/10/19, 26/10/19,15/11/19, 16/11/19, 13/12/19, 14/12/19, 17/01/20, 18/01/20.

Horaris: divendres de 16 a 20 hores. Dissabtes de 10 a 14 hores.

Durada: 32 hores lectives.

Preu : associats 288€. No associats 448€.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Podeu fer la inscripció accedint al link  http://www.copc.cat/cursos/1581/taller-pr-ctic-de-psicoter-pia-relacionalo contactant directament amb el COPC al 932 478 650

Descarrega’t el programa del curs
TALLER PRÀCTIC DE PSICOTERÀPIA RELACIONAL A GIRONA. Integració de Nous paradigmes
Adreçat a professionals de la salut i relacions humenes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes , metges, infermers, mestres, especialistes en recursos humans, etc)
Dates 25/10/19, 26/10/19,15/11/19, 16/11/19, 13/12/19, 14/12/19, 17/01/20, 18/01/20.
Horaris divendres de 16 a 20 hores. Dissabtes de 10 a 14 hores.
Lloc Passatge Farinera Teixidor, 1.
Girona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 32 hores lectives
Núm. sessions 8
Preu associats 288€. No associats 448€.
Docent Pilar Barbany, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Angelina Graell, Said El Kadaoui, Elizabeth Llorca, Francesc Sainz, Nuria Tomàs.
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 17 gener
Conferència 2n dijous “Una aproximació a l...
Dijous, 10 de juny de 2021, 19.30 h La finalitat d’aquesta aportació és apropar-nos als termes i continguts d’aquesta quarta força psiquista considerant la seva història. ...
Conferències 10 juny
Conferència 2n dijous “Actualització de co...
Dijous, 13 de maig de 2021, 19.30 h En aquesta ocasió la conferenciant parlarà una mica d'història de la sexualitat femenina i masculina dins la...
Conferències 13 maig
Conferència 2n dijous “Psicoteràpia on-lin...
Dijous, 11 de febrer de 2021, 19.30 h La nova situació imposada per la Covid19 ha fet que les i els professionals que exercim com...
Conferències 11 febrer
Conferència 2n dijous “Reflexions sobre l’apl...
Dijous, 14 de gener de 2021, 19.30 h L´atenció psicològica a les dones requereix incorporar un enfoc de gènere que contempli els factors específics implicats....