Seminaris i Tallers

TALLER PRÀCTIC DE PSICOTERÀPIA RELACIONAL A TARRAGONA. Integració de Nous paradigmes

Adreçat a: Professionals de la salut i relacions humanes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes, metges, infermeres, mestres especialistes en recursos humans, etc.

Aquest curs és un segon nivell d’aprofundiment del Taller Relacional del curs passat. Per alumnes que continuen el curs anterior i persones que tinguin alguna formació en aquesta línia.

Objectius:
1ª Part: conceptes i autors inspiradors del Model Relacional
2ª Part: A partir del material clínic aportat pels participants mostrar aspectes teòrics de la psicopatologia i la tècnica, Identificar el model referencial que té el terapeuta a la seva ment i aportar altres models referencials que mostrin altres maneres de treballar.

Continguts: Els professors que impartiran els seminaris coneixen i estan capacitats per explicar i donar una visió de les diverses corrents psicoanalítiques, especialment en tots aquells autors que s’adscriuen al Model de Psicoanàlisi Relacional.

Metodologia: A partir del material clínic es descriurà teoria de la psicopatologia del cas i de la tècnica emprada. Es tracta de crear un clima obert de participació i que cadascun pugui expressar lliurament aquelles situacions emocionals i professionals en que es troba treballant i que a vegades qüestionen la formació rebuda, per tal d’integrar noves maneres de comprensió del material clínic.

Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Angelina Graell, Said El Kadaoui, Elizabeth Llorca, Francesc Sainz i Nuria Tomàs

Pilar Barbany: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre d’ ACPP i FEAP. Professora dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP.

Elizabeth Llorca: Psicòloga especialista en Clínica. Psicoterapeuta Didàctic de l’ ACPP. Psicoanalista SEP-IPA. Directora i Docent dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP.

Àngels Codosero Medrano: Psicòloga clínica i Psicoterapeuta Psicoanalítica. Professora màster perfeccionament. Membre d’ ACPP i FEAP. Autora diversos articles de psicoanàlisi relacional.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta Didàctic de l’ ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP

Jesús Gràcia: Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ ACPP. Membre didàctic de l’ ACPP. Docent dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu, Barcelona. Especialista en vellesa.

Angelina Graell Amat: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre de l’ ACPP i FEAP.

Francesc Sainz: Doctor en Psicologia. Especialista en Clínica. Psicoanalista SEP-IPA. Psicoterapeuta ACPP. Docent UB i Ramón Llull. Supervisor institucions públiques.

Saïd El Kadaoui: Psicòleg. Psicoterapeuta ACPP. Docent UB i del Màsters de la UdG i l’ ACPP. Especialista en Immigració. Autor de diversos llibres i articles.

Dates: Dissabte, 25 de gener , 22 de febrer , 14 de març , 25 d’abril , 23 de maig, 27 de juny , 26 de setembre i 23 d´octubre de 2020.

Lloc: Centre R-Inicia. Carrer Enric d’Ossó 2 2n-2ª 43005 Tarragona

Horari: de 10 a 14 hores.

Durada: 32 hores lectives. ( 8 sessions).

Preu: Preu Associats 288€. Preu No Associats: 448€

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a Secretaria trucant al 93 212 78 96 ( Marga o Camila), o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org.

Descarrega’t el programa del curs
TALLER PRÀCTIC DE PSICOTERÀPIA RELACIONAL A TARRAGONA. Integració de Nous paradigmes
Adreçat a Professionals de la salut i relacions humanes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes, metges, infermeres, mestres especialistes en recursos humans, etc.
Dates Dissabte, 25 de gener , 22 de febrer , 14 de març , 25 d’abril , 23 de maig, 27 de juny , 26 de setembre i 23 d´octubre de 2020.
Horaris de 10 a 14 hores.
Lloc Plaça de la Bonanova, 11 Entresòl 2ª
08022 Barcelona
Categoria Seminaris i Tallers
Total hores 32 hores lectives
Núm. sessions 8
Preu Preu Associats 288€. Preu No Associats: 448€
ASSISTIR
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a Secretaria trucant al 93 212 78 96 ( Marga o Camila), o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org.
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Seminaris i Tallers 27 juny
CURS 2020-21 Màster Semipresencial de Perfecciona...
Modalitat Semipresencial 1 dissabte al mes Duració del Màster 2 cursos (podeu veure el contingut en el pdf adjunt)
Masters i Postgraus 17 octubre
EN CURS Màster Semipresencial en Psicoteràpia Ps...
El Màster Semipresencial en Psicoteràpia Psicoanalítica el conformen els Diplomes de Postgrau i el Treball Final de Màster següents: *  Diploma Postgrau Aplicació Teòrico-clínica de la Psicoteràpia Psicoanalítica Contemporània *  Diploma de Postgrau Psicodiagnòstic Clínic i Indicació dels diferents abordatges psicoterapèutics. Noves Patologies d’avui dia. *Treball Final de Màster (TFM)
Masters i Postgraus 6 juny
LA PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA EN L’ACTUAL...
Objectiu: Desenvolupar la comprensió dels processos relacionals que s’expressen en les diferents fases de la psicoteràpia psicoanalítica realitzada tant en l'àmbit públic com privat i...
Seminaris i Tallers 6 juny
GRUP DE TREBALL I RECERCA “Intervenció psic...
Adreçat a: professionals de l'àmbit psicològic, social , educatiu, pedagògic, etc.i què o bé la temàtica sigui del seu interès o bé en el seu...