Formació

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 26 gener
10:00 - 14:00

Localització
ACPP

Categories


Docents: Pilar Barbany, Àngels Codosero, Jesús Gràcia, Angelina Graell, Said El Kadaoui, Elizabeth Llorca, Francesc Sainz , Nuria Tomàs

Pilar Barbany: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre d’ ACPP i FEAP.Professora dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP.

Àngels Codosero Medrano: Psicòloga clínica i Psicoterapeuta Psicoanalítica. Professora màster perfeccionament. Membre d’ ACPP i FEAP. Autora diversos articles de psicoanàlisi relacional.

Jesús Gràcia: Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Membre de FEAP. President del Consell Directiu de l’ ACPP. Membre didacta de l’ ACPP. Docent dels Màsters de l’ UdG i de l’ ACPP. Psicòleg clínic del CSMA de Sant Andreu, Barcelona. Especialista en vellesa.

Angelina Graell Amat: Psicòloga i Psicoterapeuta. Membre de l’ ACPP i FEAP.

Saïd El Kadaoui: Psicòleg. Psicoterapeuta ACPP. Docent del Màsters de la UdG i l’ ACPP. Especialista en Immigració. Autor de diversos llibres i articles.

Elizabeth Llorca: Psicòloga especialista en Clínica. Psicoterapeuta Didàctic de l’ ACPP. Psicoanalista SEP-IPA. Directora i Docent dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP.

Francesc Sainz: Doctor en Psicologia. Especialista en Clínica. Psicoanalista SEP-IPA. Psicoterapeuta ACPP. Docent UB i Ramón Llull. Supervisor institucions públiques.

Núria Tomàs Bonet: Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta Didacta de l’ ACPP i FEAP. Coordinadora i professora dels Màsters de la UdG i de l’ ACPP.

Adreçat a: Professionals de la salut i relacions humanes (psicòlegs, treballadors socials, psicoterapeutes, metges, infermers, mestres, especialistes en recursos humans, etc.)

Objectius: A partir del material clínic aportat pels participants:

  1. Mostrar aspectes teòrics de psicopatologia i tècnica.

  2. Identificar el model referencial que el terapeuta a la seva ment.

  3. Aportar altres models referencials que mostrin altres maneres de treballar.

Continguts: Els professors que impartiran els seminaris coneixen i estan capacitats per explicar i donar una visió de les diverses corrents psicoanalítiques, especialment en tots aquells autors que s’adscriuen al Model de Psicoanàlisi Relacional.

Metodologia: A partir del material clínic es descriurà teoria de la psicopatologia del cas i de la tècnica emprada. Es tracta de crear un clima obert de participació i que cadascun pugui expressar lliurament aquelles situacions emocionals i professionals en que es troba treballant i que a vegades qüestionen la formació rebuda, per tal d’integrar noves maneres de comprensió del material clínic.

Dates: Dissabte, 26 de gener , 23 de febrer , 23 de març ,27 d’abril ,25 de maig, 29 de juny, 28 de setembre i 26 d’octubre de 2019.

Horari: de 10 a 14 hores.

Durada: 32 hores lectives. ( 8 sessions).

Preu: Preu Associats 288€. Preu No Associats: 448

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

Us podeu inscriure en el seminari omplint el formulari d’inscripció, sol·licitar-lo a Secretaria trucant al 93 212 78 96 ( Marga), o enviant un e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org

CALENDARI
<< gen. 2019 >>
DlDtDcDjDvDsDg
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3